ALLT OM VILTSTYCKNING!
Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen. 
Jägare bär hem åtskilliga ton viltkött varje säsong hare, rådjur, vildsvin, hjort, fågel och framförallt älg. Vi måste se till att det skjutna viltet behandlas på ett korrekt sätt, för att den sedan skall komma till sin fulla rätt vid middagsbordet. Kom ihåg att du som jägare har traditioner att föra vidare! 
ÄLG, HJORT, RÅDJUR, VILDSVIN, HARE och FÅGEL 
Visar styckning steg för steg - en oumbärlig hjälpreda i jägarfamiljen. Även om redskap, mörning, passning, avhudning, hur man delar kött rättvist i jaktlaget osv. 
Mörning mogningslagring 
Viltsmak 
Kvalitetsbedömning på grundval av bindvävsinnehåll 
Hygien 
Sjukt, skadat kött 
Älg 
Delning av älgkött 
Hjort 
Rådjur 
Vildsvin 
Hare 
Fågel 
Redskap 
							 
								
									ArbetstitelStyckning av vilt - Älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare och fågel
Standardpris299.00
Illustrerad
 Orginaltitel
Åldersgrupp
BandtypInbunden
Recensionsutdrag
Läsordning i serie
MediatypBok
AvailableToOrder
 IsContractProduct
 Inlaga
Sidor128
Publiceringsdatum2011-04-19 00:00:00
FörfattareAlf Andersson
erpOwnsPrice
 Kort BeskrivningALLT OM VILTSTYCKNING! 
Styckning av vilt är en viktig faktabok, inte minst för jägarfamiljen.
Här visas i ord och bild hur man går tillväga för att bäst stycka och utnyttja de olika delarna från älg, hjort, rådjur, vildsvin, hare samt fågel. Beskriver även olika redskap som är till stor hjälp vid urtagning, flåning och styckning.
Storlek
Färg
IsBokinfoProduct
 SeriesTitle
BokinfoStatusCode21