Bordet är dukat : mat med tradition på Gotland
(Klicka för en större bild)

Bordet är dukat : mat med tradition på Gotland

Lars Kruthof, Ing-Marie Tellström, Annelie AdolfssonRosén, Birgitta Strandberg-Zerpe, Eva Selin, Lena Ideström, Johan Norderäng, Per Widerström, Riina Noodapera & Susanne Welin-Berger

329kr / st.
Halvklotband
Artikelnummer:9789188036063
Enhet:st.
Lagerstatus:Beställningsvara
St:
Säg den som inte är intresserad av mat, alla ska vi ju äta. I Bordet är dukat – Mat med tradition på Gotland berättas om traditioner kring mat på Gotland med nedslag i olika århundraden. Läs om livet på en gotländsk gård runt 1930–40, om vad som stod på bordet i Visby till fest och vardag under 1700–1800-talen och om hur skaffare, Gotlands speciella festfixare, ordnade med servering och spex under bröllop och andra högtider. Vi ser oss också omkring i nutiden och undersöker hur äldre traditioner och matvanor uppdateras till vår tids smak. Detta och mycket mer finns på menyn och för den som själv vill smaka finns spännande recept att provlaga. Låt dig väl smaka!
Skriv ut
Visa stor bild
PDF